Agnes Kwakernaat

In 2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met masseren. Ik was erg onder de indruk van de diepe werking van een massage. Het werkt niet alleen ontspannend, een massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam waardoor je vitaler wordt.

Na het volgen van diverse massage opleidingen en trainingen heb ik mij gespecialiseerd in het geven van behandelingen aan dames. Ik vind het fijn als een klant na de behandeling totaal ontspannen is. Soms duurt het even dat iemand zich kan ontspannen maar door in stilte de behandeling te ondergaan lukt het vaak wel. Het geven van behandelingen doe ik met plezier omdat het fijn is om mijn klanten weer te laten ervaren wat ontspanning is.

Een massage geeft zowel de gemasseerde als mijzelf een boost aan energie. Elke keer is een massage weer anders, hierdoor blijft het uniek en ook steeds weer verrassend. Massage is voor mij de kunst van het aanraken op een respectvolle manier. Met zorg en aandacht, rustig, warm en liefdevol.

Door wie ik ben en wat ik doe ondersteun ik mensen om innerlijke rust, fysieke ontspanning, harmonie en vrede te ervaren.

Agnes Kwakernaat

Agnes Kwakernaat

Masseur

Opleidingen:

  • Ontspanningsmassage
  • Hotstone massage
  • Zwangerschapsmassage
  • Docent Babymassage
  • Stoelmassage
  • HBO medische basiskennis

Waarom de naam Akwamarijn?

De naam Akwamarijn is ontstaan door de combinatie van de eerste letter van mijn voornaam – Agnes – en de eerste drie letters van mijn achternaam – Kwakernaat. Ook heb ik ‘iets’ met aqua (water). Water geeft mij een gevoel van rust, ontspanning maar ook van vrijheid.

Daarnaast wordt aan het mineraal aquamarijn door sommige natuurgenezers een aantal geneeskrachtige werkingen toegekend. Zoals versterking van het afweersysteem, het tegengaan van zeeziekte, huidallergie en het bevorderen van rust en ontspanning.